Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ১৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#50

Overall Rank

Name : Sumaiya Easmin Laboni
ID : 26024911
Full Mark

35

Your Mark

16.75 (47.86) / পাস

Attempt

33 (94%)

Avoid

2 (6%)

Correct

20 (57%)

Wrong

13 (37%)

Submitted

15 Mar 2026, 02:03 PM

Duration

৬ মিনিট ১৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২০টি সঠিক ও ১৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৬.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ১৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

2) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

3) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had never said

4) An irritation in his throat made him —.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) cough

5) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

6) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

7) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would fight

8) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) will probably go up

9) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

10) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) would return

11) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

12) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

13) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) were

14) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

15) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) burnt

16) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

17) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

18) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

19) My parents got me — inside.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) to stay

20) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) had worked

21) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) If we had taken

22) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

23) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) broken

24) I got the work —.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) done

25) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

26) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

27) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

28) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would fly

29) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

30) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

31) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

32) Let him — what he likes.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) choose

33) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

34) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) will play

35) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp