Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৫ মিনিট ৩৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#52

Overall Rank

Name : ইশরাত জাহান তাশরিফা
ID : 25060954
Full Mark

35

Your Mark

9.75 (27.86) / ফেইল

Attempt

31 (89%)

Avoid

4 (11%)

Correct

14 (40%)

Wrong

17 (49%)

Submitted

15 Mar 2026, 07:03 PM

Duration

১৫ মিনিট ৩৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৪টি সঠিক ও ১৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৯.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৫ মিনিট ৩৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

2) _ rich should help the poor.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

3) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

4) The jury gave _ verdict after a long discussion.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

5) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

6) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) an

7) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) their

8) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) their

9) He is _ European by birth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

10) He is _ university student.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

11) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) our

12) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) their

13) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

14) The child carried _ own bag.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) its

15) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

16) Each of the boys must bring _ own lunch.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

17) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) their

18) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

19) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

20) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

21) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) his or her

22) If anyone wants to join, let _ come forward.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) him or her

23) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) her

24) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the

25) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

26) The committee has submitted _ final report.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) its

27) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

28) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

29) She plays _ piano well.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) the

30) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

31) The dog wagged _ tail.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

32) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) him or her

33) One should always do _ duty.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) one's

34) He was elected _ president.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) ×

35) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) his or her

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp