Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩৮ মিনিট ৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#80

Overall Rank

Name : Nusrat Jahan
ID : 26025103
Full Mark

35

Your Mark

-1.75 (-5) / ফেইল

Attempt

22 (63%)

Avoid

13 (37%)

Correct

3 (9%)

Wrong

19 (54%)

Submitted

16 Mar 2026, 12:03 AM

Duration

৩৮ মিনিট ৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৫ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩টি সঠিক ও ১৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট -১.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে -৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩৮ মিনিট ৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The man jumped

2) Making tea, ____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) I served it

3) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

4) He asked me -------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) what my name was.

5) Can you tell me where -------?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

6) Plunging into water, -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

7) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) she lived

8) What time -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) does the train leave?

9) Choose the correct sentence.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

10) Which sentence is correct?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

11) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

12) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

13) Smaller and flatter than an orange, _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

14) Can you tell me when --------?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) the train leaves

15) Walking through the forest, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

16) While going to class, ------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

17) I don’t know --------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) who he is

18) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

19) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

20) Being in haste, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) she left the door open

21) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Correct

22) Having been served lunch, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

23) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

24) I have no idea -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) where he went

25) What you (to do) last night?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

26) Find out the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) What time is it?

27) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

28) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

29) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) dangling participle

30) What time -------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) does the film begin

31) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

32) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did you say

33) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

34) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) will be employed

35) When is the programme going to start? This sentence structure is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp