Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮ মিনিট ২৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#41

Overall Rank

Name : Adriyan
ID : 26035222
Full Mark

35

Your Mark

8.25 (23.57) / ফেইল

Attempt

12 (34%)

Avoid

23 (66%)

Correct

9 (26%)

Wrong

3 (9%)

Submitted

16 Mar 2026, 12:03 PM

Duration

৮ মিনিট ২৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ১৩ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৯টি সঠিক ও ৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৮.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৩.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮ মিনিট ২৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) The door opened automatically. The verb in this sentence is
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Intransitive

2) I dreamt a wonderful dream. Here ‘dream’ is----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Cognate object

3) Ellen got Marvin ---------- her paper.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) to type

4) She loves to cook Chinese dishes. Here ‘to cook’ is a/an--
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) infinitive

5) Mahin prefers drinking -------
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) champagne to Vodka

6) Gerund is similar to-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) adjective

7) What is the number of auxiliary verbs in English?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Twelve

8) We got our servants ------------ our living room.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) to wash

9) The boy went mad. Here 'went' is a  verb.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) linking

10) I couldn’t mend the computer myself, so I  at a shop.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) had it mended

11) While cooking she got her hand  .
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

12) The boy reads a book. What kind of verb 'read' in the sentence is?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) transitive verb

13) Choose the correct sentence.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Ronnie is used to working out everyday.

14) Aika, a super adhesive, ------- of papers.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) is used to attaching two pieces

15) Having lived here for seven years, my friend is used to ------- in English.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) speaking

16) They elected him captain. Here 'elected' is-
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) factitive verb

17) Travelers ------- their reservations well in advance if they went to fly during the Christmas holidays.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had better get

18) I am in class twelve, Here 'am' is-
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) principal verb

19) Primary auxiliaries are ?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) 14

20) You’d better have a plumber  the leak in the bathroom.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) repair

21) Which one is intransitive verb?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) rise

22) The essential part of a sentence is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Verb

23) Honey tastes sweet. Here 'taste' is a/an  verb.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) linking

24) We should obey the laws. Here the verb 'obey' is-
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Principal

25) He writes a letter. In this sentence 'write' is a-
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Transitive verb

26) I got my car  .
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) repaired

27) To err is human. What is the ‘to err’ called?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) infinitive

28) My friend  yesterday.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) got his car repaired

29) A 'Gerund' does the work of-
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a verb and a noun

30) Present participle performs the works of-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) verb & adjective

31) They had the house----------- .
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) painted

32) I got my leg  in an accident.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) broken

33) Solaiman is having the students -------- a composition.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) write

34) Mother loves me. Here 'loves' is an example of the-
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Transitive verb

35) In the sentence 'A barking dog seldom bites' the word 'barking' does the function of -
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Verb and adjective

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp