Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৭ মিনিট ১৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#13

Overall Rank

Name : Suriya Aysha Somapti
ID : 26025144
Full Mark

35

Your Mark

23.75 (67.86) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

26 (74%)

Wrong

9 (26%)

Submitted

16 Mar 2026, 05:03 PM

Duration

৭ মিনিট ১৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৬টি সঠিক ও ৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৩.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৭ মিনিট ১৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

2) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

3) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) him or her

4) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

5) The child carried _ own bag.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) its

6) She plays _ piano well.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) the

7) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

8) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

9) _ rich should help the poor.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) The

10) He was elected _ president.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

11) He is _ Shakespeare of our time.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

12) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) their

13) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) their

14) The committee has submitted _ final report.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) its

15) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

16) Each of the boys must bring _ own lunch.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) his

17) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) him or her

18) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

19) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

20) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

21) The dog wagged _ tail.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) its

22) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

23) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) his or her

24) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) its

25) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

26) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

27) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

28) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

29) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) her

30) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

31) He is _ European by birth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

32) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

33) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

34) He is _ university student.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a

35) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) our

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp