Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#107

Overall Rank

Name : Disha moni
ID : 26035228
Full Mark

35

Your Mark

1 (2.86) / ফেইল

Attempt

16 (46%)

Avoid

19 (54%)

Correct

4 (11%)

Wrong

12 (34%)

Submitted

16 Mar 2026, 10:03 PM

Duration

৬ মিনিট ২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৭৯ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৭৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৪টি সঠিক ও ১২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৯টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৪৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) 11. He visited _ European countries last summer.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) some

2) 18. Could you lend me _ sugar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) some

3) 10. There isn’t _ milk left in the bottle.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) any

4) 25. I saw _ boy who helped me yesterday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) b) the

5) 28. _ students passed the exam.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) Most

6) 27. He owns _ lands in the village.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) many

7) 12. She bought _ apples from the market.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) a few

8) 34. Fill in the blank with the correct determiner: I don’t have ___ money.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C. much

9) 29. I need _ help with my homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) c) some

10) 32. Which determiner correctly completes the sentence? She has ___ umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B. an

11) 33. Identify the correct use of determiner + noun:
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C. Those books are mine.

12) 22. _ advice he gave was really helpful.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) The

13) 6. In the sentence below, which word is a common noun? The teacher gave a pen to the student.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) a) Teacher

14) 13. ------- sun rises in the east.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) The

15) 31. Choose the correct sentence:
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B. I bought a book yesterday.

16) 14. I saw _ elephant at the zoo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) b) an

17) 17. _ honesty is a noble virtue.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) d) 0 (no article)

18) 24. _ boys were playing in the field.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) b) Many

19) 20. There is _ hope of his recovery.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) much

20) 9. ----- students in the class passed the test.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) All

21) 7. Which of the following sentence contains two nouns?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) The boy kicked the ball.

22) 26. _ of the cake was eaten.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) a) All

23) 15. They don’t have _ money to buy a house.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) c) much

24) 19. _ of the students failed in the test.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Some

25) 5. Which word is used as a noun in the sentence below? Success comes from hard work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) d) Success

26) 23. We didn’t get _ opportunity to speak.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) much

27) 35. Choose the correct option:___ students in our class are very attentive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C. Many

28) 1. Which of the following is a proper noun?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) Amazon

29) 8. I have read _ interesting book on history.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) an

30) 16. I didn’t see _ man in the garden.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) any

31) 4. Identify the noun in the following sentence: The baby cried loudly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) c) baby

32) 21. She asked me for _ information about the course.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) some

33) 30. He could not answer _ question correctly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) b) any

34) 2. Which one is a countable noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) Apple

35) 3. Which of the following sentence contains a concrete noun?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) c) She put the book on the table

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp