Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ৪৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#13

Overall Rank

Name : Kaniz
ID : 26025165
Full Mark

35

Your Mark

17.75 (50.71) / পাস

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

21 (60%)

Wrong

13 (37%)

Submitted

16 Mar 2026, 10:03 PM

Duration

৪ মিনিট ৪৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৪ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ৬ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২১টি সঠিক ও ১৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৭.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ৪৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) To get good grades, the homework must be done carefully.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) To get good grades, you must do the homework carefully.

2) I suggest that he ____ the proposal carefully.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) review

3) She asked me ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) why I was late

4) The committee decided that the report ____ submitted by Monday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) be

5) If I ____ you, I would apologize immediately.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

6) The doctor recommended that she ____ more water.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) drink

7) Do you remember ____?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) where we met

8) It is important that every applicant ____ the form.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) fill

9) Could you tell me ____?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) where the station is

10) Running late, the bus was missed.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Running late, I missed the bus.

11) Confused by the instructions, the test was done incorrectly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Confused by the instructions, she did the test incorrectly.

12) He speaks as if he ____ everything.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) knew

13) I wish she ____ more patient with others.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

14) The teacher explained ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) how we could write it

15) It is high time we ____ the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) told

16) While driving to work, the accident was seen.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) While driving to work, I saw the accident.

17) We need to find out ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) who did this

18) Tell me ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) what you want

19) I wonder ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) what time it starts

20) To improve performance, the rules should be changed.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) To improve performance, we should change the rules.

21) Looking out of the window, the rain started suddenly.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Looking out of the window, I noticed it started raining.

22) It is essential that he ____ on time.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) be

23) The manager requested that no one ____ the files without permission.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) touch

24) He asked ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) what the problem was

25) After finishing the project, the celebration was planned.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) After finishing the project, we planned a celebration.

26) Walking down the street, the trees looked beautiful. Which is the best correction?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Walking down the street, I found the trees beautiful.

27) Having finished the assignment, the TV was turned on.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Having finished the assignment, he turned on the TV.

28) I’d like to know ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) whether they will come

29) Choose the correct embedded question:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Do you know where he is?

30) After reading the book, the movie seemed boring.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) After reading the book, I found the movie boring.

31) She wonders ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) where he has gone

32) I’m not sure ____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) how he solved it

33) Having been delayed by traffic, the meeting was missed.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Having been delayed by traffic, he missed the meeting.

34) She insisted that her brother ____ present at the meeting.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) be

35) The principal demanded that the students ____ uniforms.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) wear

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp