Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮ মিনিট ৪৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#1

Overall Rank

Name : Sanjida khatun
ID : 26014707
Full Mark

35

Your Mark

23.75 (67.86) / পাস

Attempt

30 (86%)

Avoid

5 (14%)

Correct

25 (71%)

Wrong

5 (14%)

Submitted

17 Mar 2026, 11:03 AM

Duration

৮ মিনিট ৪৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৫টি সঠিক ও ৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৫টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৩.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮ মিনিট ৪৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) It is high time we ––– our food habit.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) changed

2) The young entrepreneur as well as her sales team members ––– praise.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) deserves

3) I am looking forward to ––– you.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) seeing

4) It ––– all week. I hope it stops by Saturday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been raining

5) I regret ––– Marzina about the wedding.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) to tell

6) Scarcely had Jamal ––– the book report when Alim came in.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) finished

7) Hardly had I reached the station when the university bus –––.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) left

8) Ten men died in an accident as a car and a bus ––– last evening.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) collided

9) My father ––– live in Gazipur.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) used to

10) You had better ––– this place.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) leave

11) I ––– finished my letter yet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) have not

12) The UN requested that the government ––– its policy.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) amend

13) Santo used to ––– in the morning.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) walk

14) She likes ––– adventure books.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

15) The boy with his friends ––– helping the old woman cross the road.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) is

16) Although she ––– a part of the excavation team, she was not allowed to actively ––– in the field.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) was, work

17) Everything, including the flowers, ––– bought.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) was

18) He prefers flying to ––– by train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) traveling

19) Jara studied hard with a view to ––– an A+.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) getting

20) Would you mind ––– a cup of coffee with me?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) having

21) Three-fourths of the earth’s surface ––– by water.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) is covered

22) The thief ran away ––– he should be caught.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) lest

23) The doctor suggested that the patient ––– weight.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) lose

24) Which of the following sentence is correct?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) He was disguised lest he should be recognized.

25) It was quite long since we ––– any letter from you.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had not received

26) I couldn't help ––– what he said to you.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) overhearing

27) She is accustomed to ––– late in the morning.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) getting up

28) I ––– better refuel the car, the petrol tank is almost empty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had

29) He talks as if he ––– everything.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) knew

30) Ninety miles ––– a long distance.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) is

31) The ring that I was looking at is gone, someone else ––– it.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) must have bought

32) I wish I ––– a child again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) were

33) No sooner had she said it ––– she burst into tears.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) than

34) Many leading members of the opposition party ––– to justify the decision.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) have tried

35) It is how you deal with failure that ––– how you achieve success.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) determines

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp