Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৭ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#46

Overall Rank

Name : Md.Mehedi hasan
ID : 26025046
Full Mark

35

Your Mark

12.25 (35) / ফেইল

Attempt

26 (74%)

Avoid

9 (26%)

Correct

15 (43%)

Wrong

11 (31%)

Submitted

18 Mar 2026, 07:03 AM

Duration

৭ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ১১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৯টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১২.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৭ মিনিট ৩৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Correct

2) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

3) Walking through the forest, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

4) He asked me -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) what my name was.

5) Making tea, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I served it

6) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

7) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) will be employed

8) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

9) Being in haste, ____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) she left the door open

10) What time -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) does the film begin

11) Which sentence is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

12) Find out the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) What time is it?

13) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

14) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The man jumped

15) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

16) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

17) Can you tell me where -------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

18) I don’t know --------.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) who he is

19) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

20) What you (to do) last night?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

21) What time -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

22) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

23) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

24) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) she lived

25) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

26) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

27) I have no idea -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) where he went

28) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

29) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

30) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

31) Who ----- was going to take your photograph.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) did you say

32) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

33) Plunging into water, -------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

34) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

35) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp