Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮ মিনিট ৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#26

Overall Rank

Name : রবিন
ID : 26024724
Full Mark

35

Your Mark

19 (54.29) / পাস

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

22 (63%)

Wrong

12 (34%)

Submitted

18 Mar 2026, 11:03 AM

Duration

৮ মিনিট ৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৫ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৪ তম চেষ্টা। ৪ তম চেষ্টায় মোট ৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৪ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২২টি সঠিক ও ১২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৯ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৫৪.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮ মিনিট ৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) will be employed

2) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

3) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

4) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did you say

5) What time -------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

6) Which sentence is correct?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

7) Choose the correct sentence.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

8) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

9) What time -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) does the film begin

10) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

11) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

12) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

13) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

14) Plunging into water, -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

15) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

16) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

17) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) she lived

18) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

19) Being in haste, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) she left the door open

20) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

21) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

22) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

23) What you (to do) last night?
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

24) I don’t know --------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) who he is

25) He asked me -------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) what my name was.

26) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

27) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Correct

28) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The man jumped

29) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

30) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) dangling participle

31) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

32) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

33) Making tea, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I served it

34) I have no idea -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) where he went

35) Find out the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) What time is it?

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp