Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ৪৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#1

Overall Rank

Name : Sanjida khatun
ID : 26014707
Full Mark

35

Your Mark

21.75 (62.14) / পাস

Attempt

28 (80%)

Avoid

7 (20%)

Correct

23 (66%)

Wrong

5 (14%)

Submitted

18 Mar 2026, 02:03 PM

Duration

৫ মিনিট ৪৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৩টি সঠিক ও ৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৭টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২১.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ৪৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) ‘People lauded Mandela’s humanity’. The present form of the underlined word 'lauded' is -
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) laud

2) He said that he — be unable to come.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would

3) The judge wanted the murderer to be —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) hanged

4) The university requires that all the students — this course.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) take

5) The doctor insisted that his patient —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) take it easy for three months

6) He wished to — to the school.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) get him admitted

7) It costs about tk. 500 to have a tooth —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) filled

8) It is necessary that she — the books.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) find

9) Ellen got Marvin — her paper.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) to type

10) Phosphates — to most farm land in America.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) need to be added

11) I think it — rain today. (Possibility)
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) may

12) It is essential that the patient — medicine regularly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) take

13) ‘Mina's voice was music to our ears’. Here ‘was’ is a—
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Non-action verb

14) The chairman requested that —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) the members study the problem more carefully

15) Incentives — to increase our productivity.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) make us want

16) Be careful, don’t — your keys.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) lose

17) We gave — a meal.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the visitors

18) My father — live in Gazipur. (Past habit)
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) used to

19) He is not used to — so much at lunchtime.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) eating

20) Her father didn’t let her — out with him.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) go

21) I suggest — outside the school tomorrow.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) that we meet

22) Special interest groups get — that benefits their own groups.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Parliament to pass the legislative

23) The doctor suggested that the patient — weight.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) lose

24) We — not hurry, we have got plenty of time.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) need

25) I enjoy teaching. The underlined word 'teaching' is a/an -
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) gerund

26) I made him — this job.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) do

27) Tourists — their reservations well in advance if they want to fly to Cox's Bazar.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had better get

28) Which of the following are semi-modals?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) need, dare

29) The verb form of the word ‘prison’ is —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) imprison

30) She — late in the morning. (Habituated)
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) is used to getting up

31) I suggest that he — as soon as possible.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) go to the doctor

32) The past participle form of the verb ‘lie’ (শোয়া) is —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) lain

33) The promise sounds hollow. The underlined word 'sounds' is a/an—
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) linking verb

34) Which sentence contains an infinitive?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) To be or not to be, that is the question.

35) Let the task — done as directed.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) be

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp