Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ৪৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#3

Overall Rank

Name : Sanjida khatun
ID : 26014707
Full Mark

35

Your Mark

16.25 (46.43) / পাস

Attempt

25 (71%)

Avoid

10 (29%)

Correct

18 (51%)

Wrong

7 (20%)

Submitted

19 Mar 2026, 12:03 PM

Duration

৬ মিনিট ৪৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৮টি সঠিক ও ৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৬.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ৪৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) A decade ––– since the discovery of leprosy vaccine.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) has passed

2) It was ten to twelve. Most of the shops ––– just closed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had

3) Did you expect –––?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) that he would visit you

4) Usually I ––– cash for things because I ––– using credit cards.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) pay... don't like

5) Don’t make so much noise, Shibli ––– to study for his admission test!
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) is trying

6) Before you gave answers, sir ––– them to us.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had sent

7) He could not say when he ––– report.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would

8) Wait here –––.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) till I come back

9) I'd rather you ––– me at work that day.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) hadn’t rung

10) By the time they arrive, –––.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) he’ll have left

11) The child ––– like an angel.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) slept

12) The director said that he –––.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had known me for a decade

13) Don't know who ––– the chair.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) broke

14) The policeman ––– the thief after a brief chase.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) caught

15) By this time next year, I ––– all my exams.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have taken

16) I can see the rainbow clearly now that the rain –––.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) has stopped

17) The man has just ––– on the bed as he is ill.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) lain

18) Artists have been painting nature ––– centuries.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) for

19) The accident not only ––– his leg but also ––– his joints.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) broke, dislocated

20) My mother ––– TV news every night.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) watches

21) He has been ill ––– Friday last.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) since

22) Have you ever ––– to Canada?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) been

23) It was the first time that ––– the book.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) I had read

24) I came here after the rain –––.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had stopped

25) By the time I arrived, the class party –––.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) had ended

26) The man sitting next to me on the plane was nervous because he ––– before.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) hadn’t flown

27) The meeting ––– postponed due to bad weather.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) has been

28) The number of COVID-19 related deaths ––– the world.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) has overwhelmed

29) He told me his name after he –––.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had left

30) While Rehana ––– on vacation, she ––– her friend every day.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) was, visited

31) They ––– this much fun since they came to study at this school.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have not had

32) Ten years ––– since I last visited the museum.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) have passed

33) She has been the principal of the school ––– the last five years.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) for

34) We shall finish the work before he ––– back.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) comes

35) I ––– before Mr. Rahman went to my office.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had arrived

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp