Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#57

Overall Rank

Name : Arpita Halder
ID : 25071417
Full Mark

35

Your Mark

8 (22.86) / ফেইল

Attempt

33 (94%)

Avoid

2 (6%)

Correct

13 (37%)

Wrong

20 (57%)

Submitted

19 Mar 2026, 02:03 PM

Duration

৫ মিনিট ৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৩টি সঠিক ও ২০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৮ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) The child carried _ own bag.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) its

2) Each of the boys must bring _ own lunch.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) his

3) He was elected _ president.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) ×

4) Nobody in the class did _ homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) his or her

5) She is _ best dancer in the group.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the

6) Neither the teachers nor the student brought _ book.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) his or her

7) The man who called you left _ phone number.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) his

8) This is _ one-rupee note.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) a

9) Neither my friend nor I brought _ ID card.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) our

10) He is _ Shakespeare of our time.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the

11) Somebody left _ umbrella in the hall.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) his or her

12) She plays _ piano well.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) the

13) One should always do _ duty.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) one's

14) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) their

15) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) ×

16) If anyone wants to join, let _ come forward.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) him or her

17) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) an

18) We saw _ eagle flying.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) an

19) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

20) Neither John nor his brothers showed _ concern.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) their

21) The jury gave _ verdict after a long discussion.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) its

22) He is _ European by birth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

23) _ rich should help the poor.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) The

24) He is not _ honorable man.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

25) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) their

26) He is _ M.A. in English.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

27) He is _ university student.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a

28) She is _ honest girl.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

29) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

30) Each of the girls made _ own decision.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) her

31) My brother and I enjoyed _ vacation.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) our

32) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) him or her

33) _ Ganga is a holy river.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) The

34) The committee has submitted _ final report.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) its

35) The dog wagged _ tail.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp