Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ৪৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#2

Overall Rank

Name : Sanjida khatun
ID : 26014707
Full Mark

35

Your Mark

29.5 (84.29) / পাস

Attempt

32 (91%)

Avoid

3 (9%)

Correct

30 (86%)

Wrong

2 (6%)

Submitted

19 Mar 2026, 02:03 PM

Duration

৪ মিনিট ৪৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩০টি সঠিক ও ২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৯.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৮৪.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ৪৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Don’t make so much noise, Shibli ––– to study for his admission test!
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) is trying

2) Usually I ––– cash for things because I ––– using credit cards.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) pay... don't like

3) Did you expect –––?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) that he would visit you

4) By the time they arrive, –––.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) he’ll have left

5) We shall finish the work before he ––– back.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) comes

6) While Rehana ––– on vacation, she ––– her friend every day.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) was, visited

7) He told me his name after he –––.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had left

8) I'd rather you ––– me at work that day.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) hadn’t rung

9) It was ten to twelve. Most of the shops ––– just closed.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had

10) I ––– before Mr. Rahman went to my office.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had arrived

11) The meeting ––– postponed due to bad weather.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) has been

12) They ––– this much fun since they came to study at this school.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have not had

13) A decade ––– since the discovery of leprosy vaccine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) has passed

14) The policeman ––– the thief after a brief chase.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) caught

15) The child ––– like an angel.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) slept

16) My mother ––– TV news every night.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) watches

17) I came here after the rain –––.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had stopped

18) The man sitting next to me on the plane was nervous because he ––– before.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) hadn’t flown

19) The director said that he –––.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had known me for a decade

20) Wait here –––.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) till I come back

21) The number of COVID-19 related deaths ––– the world.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) has overwhelmed

22) By this time next year, I ––– all my exams.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have taken

23) She has been the principal of the school ––– the last five years.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) for

24) The man has just ––– on the bed as he is ill.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) lain

25) Ten years ––– since I last visited the museum.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) have passed

26) Have you ever ––– to Canada?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) been

27) It was the first time that ––– the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) I had read

28) Don't know who ––– the chair.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) broke

29) He could not say when he ––– report.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would

30) Artists have been painting nature ––– centuries.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) for

31) He has been ill ––– Friday last.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) since

32) By the time I arrived, the class party –––.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) had ended

33) The accident not only ––– his leg but also ––– his joints.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) broke, dislocated

34) I can see the rainbow clearly now that the rain –––.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) has stopped

35) Before you gave answers, sir ––– them to us.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had sent

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp