Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

০ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#123

Overall Rank

Name : Mst. ashia khatun
ID : 26025147
Full Mark

35

Your Mark

1 (2.86) / ফেইল

Attempt

1 (3%)

Avoid

34 (97%)

Correct

1 (3%)

Wrong

0 (0%)

Submitted

19 Mar 2026, 07:03 PM

Duration

০ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৫ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ৫ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১টি সঠিক ও ০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ০ মিনিট ১০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) I will help him if he —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) asks

2) We helped him — the work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) finish

3) If I were you, I — for the just cause.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would fight

4) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) walk

5) She talks as if she — the leader of her community.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) were

6) If I found a lost dog, I — it to its owner.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would return

7) I made him — the machine.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) work

8) If you — hard, he would have succeeded.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had worked

9) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would have found

10) He made his children — their homework every afternoon.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) do

11) If services are increased, taxes —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will probably go up

12) I got my leg — in an accident.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) broken

13) If I had known he was in trouble, I — helped.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would have

14) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) If we had taken

15) If it rains, we — ludo.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) will play

16) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) would have taken

17) My parents got me — inside.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to stay

18) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would have brought

19) If the police had helped us, we — the robbers.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) could have caught

20) The teacher made the children — the book.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) read

21) If I had wings, I — in the sky.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would fly

22) They had the house —.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) painted

23) The smell of the food makes my mouth —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) water

24) I wish I — those words. But now it's too late.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never said

25) Let him — what he likes.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) choose

26) If he — time, he will visit us next Friday.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) has

27) While cooking, she got her hand —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) burnt

28) An irritation in his throat made him —.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) cough

29) Which one of the following is a Causative verb?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) help

30) He had his hair —.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) cut

31) Her half-brother had her — the important assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) do

32) Had I been in your situation, I — the offer.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) I would have accepted

33) He made me — the car.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) drive

34) I got the work —.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) done

35) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp