Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ৪১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#38

Overall Rank

Name : Marzia Mourin Mithila
ID : 26014582
Full Mark

35

Your Mark

22.5 (64.29) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

25 (71%)

Wrong

10 (29%)

Submitted

20 Mar 2026, 11:03 AM

Duration

৬ মিনিট ৪১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৫টি সঠিক ও ১০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২২.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৪.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ৪১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

2) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

3) He made me — the car.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) drive

4) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

5) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

6) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

7) I got the work —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) done

8) My parents got me — inside.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) to stay

9) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) would return

10) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

11) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) would fly

12) We helped him — the work.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) finish

13) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) would fight

14) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) help

15) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) read

16) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) do

17) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

18) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had worked

19) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

20) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

21) They had the house —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) painted

22) Let him — what he likes.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) choose

23) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

24) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cough

25) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) water

26) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

27) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

28) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

29) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

30) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had never said

31) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

32) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) would have found

33) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

34) I will help him if he —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) asks

35) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp