Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ৫৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#24

Overall Rank

Name : মোছা:ইশিতা খাতুন
ID : 26014649
Full Mark

35

Your Mark

15.75 (45) / পাস

Attempt

32 (91%)

Avoid

3 (9%)

Correct

19 (54%)

Wrong

13 (37%)

Submitted

20 Mar 2026, 12:03 PM

Duration

৬ মিনিট ৫৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৯টি সঠিক ও ১৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৫.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ৫৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) “She ran into an old friend.” (ran into = )
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) met unexpectedly

2) Correct spelling—
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Separate

3) “The thieves made off with the jewels.” (made off = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) stole and escaped

4) A person who hates mankind—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Misanthrope

5) Choose the correctly spelled word—
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) Accommodation

6) Knife : Cut :: Pen :
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Write

7) “To hit the nail on the head” means—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to say the exact right thing

8) A place where books are kept—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Library

9) Correct spelling—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Receive

10) A handwriting that cannot be read—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Illegible

11) “To spill the beans” means—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) to reveal a secret

12) Thermometer : Temperature :: Barometer :
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Pressure

13) “He brought up the issue.” (brought up = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) mentioned

14) A speech made without preparation—
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Impromptu

15) The train arrived ___ time.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) on

16) Bee : Honey :: Cow :
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Milk

17) “In the nick of time” means—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) just in time

18) “The meeting was put off.” (put off = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) postponed

19) Doctor : Hospital :: Teacher :
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) School

20) A remedy for all diseases—
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Panacea

21) Correct spelling—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Environment

22) Correct spelling—
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Occasion

23) He is good ___ mathematics.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) at

24) Eyes : See :: Ears :
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Hear

25) A person who can speak many languages—
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Polyglot

26) Correct spelling—
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Definitely

27) “To break the ice” means—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) to start a conversation in a friendly way

28) “Please look into the matter.” (look into = )
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) investigate

29) “He gave up smoking.” (gave up = )
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) stopped

30) “A piece of cake” means—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) very easy

31) He insisted ___ paying the bill.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) on

32) She is afraid ___ snakes.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) of

33) Brick : Wall :: Word :
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sentence

34) This book is different ___ that one.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) from

35) “To burn the midnight oil” means—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) to work late at night

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp