Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১৬ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#21

Overall Rank

Name : Tenjin Ray Durjoy
ID : 25112483
Full Mark

35

Your Mark

16.25 (46.43) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

20 (57%)

Wrong

15 (43%)

Submitted

22 Mar 2026, 08:03 PM

Duration

১৬ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২০টি সঠিক ও ১৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৬.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১৬ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) He insisted ---- going there.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) on

2) Man is by nature a ---- animal.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) social

3) Education shall be directed to the full development of the human ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) personality

4) Paulo Coelho is a ---- writer.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Brazilian

5) Education helps us think ----
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) independently

6) Adolescence is the ---- stage of life.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) transitional

7) Civic engagement refers to ---- life.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) public

8) ‘The Parrot’s Tale’ is a ----
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) satire

9) Jerry was admired for his ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) integrity

10) Freud’s theory suggests dreams are ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) subconscious desires

11) Adolescence is a period of ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) growth

12) “I have a dream” is a famous speech by ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Martin Luther King Jr.

13) Familial relationship is formed by ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) blood & marriage

14) Kalpana Chawla died prior to ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) landing

15) Elementary education shall be ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) compulsory

16) A warrior of light knows his ----
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) faults

17) The word “icon” means ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) symbol

18) Affluent families marry at ----
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) later age

19) Adolescents are often ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) emotionally vulnerable

20) Early marriage causes ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) health risk

21) Which one is the correct spelling? ----
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) adolescence

22) “Vendor” means ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) seller

23) Amerigo is lucky because he is ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) alive

24) Synonym of “vulnerable” ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) exposed

25) The word “emancipation” means ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) freedom

26) Refugees leave their country due to ---- reasons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) both A & B

27) Everyone has the right ---- life, liberty and security.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) to

28) Nelson Mandela was awarded the Nobel Peace Prize in ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) 1993

29) Passive of “He wrote a letter” ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) A letter was written by him

30) “He who opens a school door closes a prison” — who said this?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Victor Hugo

31) Tereshkova was selected ---- competitors.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) among

32) Civic engagement improves ----
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) quality of life

33) In ‘The Parrot’s Tale’, the bird died because of ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) over-education

34) Nightmare means ----
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) bad dream

35) Antonym of “discrimination” ----
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) equality

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp