Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮ মিনিট ৫৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#52

Overall Rank

Name : Sumaiya Easmin Laboni
ID : 26024911
Full Mark

35

Your Mark

9.25 (26.43) / ফেইল

Attempt

28 (80%)

Avoid

7 (20%)

Correct

13 (37%)

Wrong

15 (43%)

Submitted

22 Mar 2026, 09:03 PM

Duration

৮ মিনিট ৫৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৩টি সঠিক ও ১৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৭টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৯.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮ মিনিট ৫৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Being in haste, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) she left the door open

2) I have no idea -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) where he went

3) I don’t know --------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) who he is

4) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

5) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

6) Plunging into water, -------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

7) Can you tell me where -------?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

8) What time -------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) does the film begin

9) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did you say

10) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

11) What you (to do) last night?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

12) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

13) Which sentence is correct?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

14) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

15) Which of the following sentences is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Where was he born?

16) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

17) What time -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

18) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

19) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Correct

20) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

21) Hanging on the wall, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

22) Smaller and flatter than an orange, _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

23) Find out the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) What time is it?

24) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

25) Choose the correct sentence.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

26) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

27) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

28) While biking home before the storm, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

29) He asked me -------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) what my name was.

30) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

31) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

32) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The man jumped

33) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

34) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) she lived

35) Making tea, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) I served it

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp