Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২০১১ মিনিট ৩০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#47

Overall Rank

Name : Mst. ashia khatun
ID : 26025147
Full Mark

35

Your Mark

11.5 (32.86) / ফেইল

Attempt

29 (83%)

Avoid

6 (17%)

Correct

15 (43%)

Wrong

14 (40%)

Submitted

22 Mar 2026, 11:03 PM

Duration

২০১১ মিনিট ৩০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ১৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৬টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১১.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২০১১ মিনিট ৩০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Having been served lunch, ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

2) Can you tell me where -------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

3) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

4) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

5) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

6) While going to class, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

7) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

8) When is the programme going to start? This sentence structure is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

9) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

10) Plunging into water, -------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

11) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

12) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

13) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) she lived

14) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

15) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

16) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) did you say

17) What you (to do) last night?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

18) I have no idea -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) where he went

19) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The man jumped

20) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

21) Choose the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

22) Making tea, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I served it

23) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

24) Find out the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) What time is it?

25) Being in haste, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) she left the door open

26) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

27) What time -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

28) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

29) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

30) I don’t know --------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) who he is

31) What time -------?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) does the film begin

32) He asked me -------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) what my name was.

33) Which sentence is correct?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

34) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

35) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Correct

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp