Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ২৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#47

Overall Rank

Name : Arpita Halder
ID : 25071417
Full Mark

35

Your Mark

2.25 (6.43) / ফেইল

Attempt

16 (46%)

Avoid

19 (54%)

Correct

5 (14%)

Wrong

11 (31%)

Submitted

23 Mar 2026, 10:03 AM

Duration

৬ মিনিট ২৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩৬ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৩২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৫টি সঠিক ও ১১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৯টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৪৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ২৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) To err is human. What is the ‘to err’ called?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) infinitive

2) We should obey the laws. Here the verb 'obey' is-
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Principal

3) While cooking she got her hand  .
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

4) I got my leg  in an accident.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) broken

5) She loves to cook Chinese dishes. Here ‘to cook’ is a/an--
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) infinitive

6) What is the number of auxiliary verbs in English?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Twelve

7) Which one is intransitive verb?
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) rise

8) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Ronnie is used to working out everyday.

9) Ellen got Marvin ---------- her paper.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) to type

10) The essential part of a sentence is-
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Verb

11) I got my car  .
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) repaired

12) You’d better have a plumber  the leak in the bathroom.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) repair

13) A 'Gerund' does the work of-
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) a verb and a noun

14) The boy reads a book. What kind of verb 'read' in the sentence is?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) transitive verb

15) The boy went mad. Here 'went' is a  verb.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) linking

16) He writes a letter. In this sentence 'write' is a-
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Transitive verb

17) Aika, a super adhesive, ------- of papers.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) is used to attaching two pieces

18) Gerund is similar to-
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) adjective

19) I dreamt a wonderful dream. Here ‘dream’ is----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Cognate object

20) We got our servants ------------ our living room.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) to wash

21) They elected him captain. Here 'elected' is-
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) factitive verb

22) Present participle performs the works of-
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) verb & adjective

23) My friend  yesterday.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) got his car repaired

24) The door opened automatically. The verb in this sentence is
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Intransitive

25) They had the house----------- .
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) painted

26) Having lived here for seven years, my friend is used to ------- in English.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) speaking

27) Honey tastes sweet. Here 'taste' is a/an  verb.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) linking

28) Travelers ------- their reservations well in advance if they went to fly during the Christmas holidays.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had better get

29) In the sentence 'A barking dog seldom bites' the word 'barking' does the function of -
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Verb and adjective

30) I couldn’t mend the computer myself, so I  at a shop.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had it mended

31) Mahin prefers drinking -------
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) champagne to Vodka

32) Solaiman is having the students -------- a composition.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) write

33) I am in class twelve, Here 'am' is-
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) principal verb

34) Primary auxiliaries are ?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) 14

35) Mother loves me. Here 'loves' is an example of the-
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Transitive verb

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp