Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১২ মিনিট ৪৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#31

Overall Rank

Name : Suriya Aysha Somapti
ID : 26025144
Full Mark

35

Your Mark

11.25 (32.14) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

16 (46%)

Wrong

19 (54%)

Submitted

23 Mar 2026, 01:03 PM

Duration

১২ মিনিট ৪৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩৬ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৬টি সঠিক ও ১৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১১.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১২ মিনিট ৪৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Gerund is similar to-
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) adjective

2) Solaiman is having the students -------- a composition.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) write

3) What is the number of auxiliary verbs in English?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Twelve

4) They elected him captain. Here 'elected' is-
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) factitive verb

5) The boy reads a book. What kind of verb 'read' in the sentence is?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) transitive verb

6) You’d better have a plumber  the leak in the bathroom.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) repair

7) I got my car  .
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) repaired

8) The door opened automatically. The verb in this sentence is
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Intransitive

9) The boy went mad. Here 'went' is a  verb.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) linking

10) Which one is intransitive verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) rise

11) A 'Gerund' does the work of-
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) a verb and a noun

12) Honey tastes sweet. Here 'taste' is a/an  verb.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) linking

13) My friend  yesterday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) got his car repaired

14) They had the house----------- .
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

15) We got our servants ------------ our living room.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) to wash

16) Mother loves me. Here 'loves' is an example of the-
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Transitive verb

17) To err is human. What is the ‘to err’ called?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) infinitive

18) I am in class twelve, Here 'am' is-
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) principal verb

19) Ellen got Marvin ---------- her paper.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) to type

20) I dreamt a wonderful dream. Here ‘dream’ is----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Cognate object

21) Mahin prefers drinking -------
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) champagne to Vodka

22) We should obey the laws. Here the verb 'obey' is-
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) Principal

23) Having lived here for seven years, my friend is used to ------- in English.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) speaking

24) I couldn’t mend the computer myself, so I  at a shop.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) had it mended

25) Aika, a super adhesive, ------- of papers.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) is used to attaching two pieces

26) Travelers ------- their reservations well in advance if they went to fly during the Christmas holidays.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) had better get

27) Present participle performs the works of-
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) verb & adjective

28) Choose the correct sentence.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Ronnie is used to working out everyday.

29) Primary auxiliaries are ?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) 14

30) The essential part of a sentence is-
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Verb

31) He writes a letter. In this sentence 'write' is a-
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Transitive verb

32) I got my leg  in an accident.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) broken

33) She loves to cook Chinese dishes. Here ‘to cook’ is a/an--
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) infinitive

34) In the sentence 'A barking dog seldom bites' the word 'barking' does the function of -
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Verb and adjective

35) While cooking she got her hand  .
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp