Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১২ মিনিট ৩১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#47

Overall Rank

Name : Suriya Aysha Somapti
ID : 26025144
Full Mark

35

Your Mark

6.5 (18.57) / ফেইল

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

12 (34%)

Wrong

22 (63%)

Submitted

23 Mar 2026, 02:03 PM

Duration

১২ মিনিট ৩১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১২টি সঠিক ও ২২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৬.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৮.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১২ মিনিট ৩১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) It was not long since I – her last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had seen

2) I waited until the plane----.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) had taken off

3) She will have finished the job before---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) he comes

4) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

5) It is high time we ____the project.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) started

6) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) haven’t had

7) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

8) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Have

9) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) changed

10) The baby --- since morning.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) has been crying

11) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) will have finished

12) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) accepting

13) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) fall

14) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) had to go

15) He --- out just now.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has gone

16) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had been

17) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

18) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

19) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

20) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has reached

21) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) have passed

22) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

23) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) will have finished

24) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) have I told you

25) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

26) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

27) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) moved

28) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

29) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) have

30) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

31) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

32) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) But

33) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) will have known

34) I ---------- him long since.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) saw

35) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) reading

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp