Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৭ মিনিট ২৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#25

Overall Rank

Name : Suriya Aysha Somapti
ID : 26025144
Full Mark

35

Your Mark

13.75 (39.29) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

18 (51%)

Wrong

17 (49%)

Submitted

23 Mar 2026, 02:03 PM

Duration

৭ মিনিট ২৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৮টি সঠিক ও ১৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৩.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৯.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৭ মিনিট ২৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) ____ taxi, we would not have missed the train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) If we had taken

2) Do you mind _ the window?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) opening

3) She found him _ on the bed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) sleeping

4) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have had

5) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

6) He prefers _ to writing.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

7) If the police help,___________.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

8) Walking is a good _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) exercise

9) They watched the boy _ up the tree.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) climbing

10) The man _ there is my uncle.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) standing

11) He went out without _ a word.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) saying

12) Swimming is good for _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) health

13) _ by the noise, she woke up.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Disturbed

14) They kept _ until noon.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) working

15) I saw her _ the flowers.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) picking

16) She was interested in _ novels.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) reading

17) I am used to _ late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) staying

18) He is fond of _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) singing

19) His job includes _ reports.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) writing

20) He is interested in _ stamps.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) collecting

21) Reading helps us to _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) grow

22) Having finished the work, he _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) left

23) The _ dog was taken to the vet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) injured

24) I had a car,___________.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

25) She dislikes _ in public.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) speaking

26) Seeing is _ than hearing.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) believing

27) _ the door, he went out.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) Opening

28) _ the opportunity, he left the country.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Seizing

29) They found the child _ in the corner.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) sitting

30) I am tired of _ the same thing every day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) doing

31) He stopped _ when the teacher entered.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) talking

32) The crying baby needs _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) attention

33) She avoided _ the question.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) answering

34) I heard the baby _ in the next room.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) crying

35) We saw the girl _ the street.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) crossing

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp