Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৫ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#49

Overall Rank

Name : Marzia Mourin Mithila
ID : 26014582
Full Mark

35

Your Mark

2.5 (7.14) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

9 (26%)

Wrong

26 (74%)

Submitted

23 Mar 2026, 05:03 PM

Duration

৫ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৯টি সঠিক ও ২৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৫ মিনিট ১৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) The baby --- since morning.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) has been crying

2) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

3) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

4) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) moved

5) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) changed

6) It was not long since I – her last.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) had seen

7) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) has reached

8) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will have known

9) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) will have finished

10) I waited until the plane----.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) had taken off

11) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had been

12) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

13) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

14) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) fall

15) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) came

16) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) had to go

17) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) reading

18) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

19) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) accepting

20) Alam always --- the truth.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) speaks

21) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) will have finished

22) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) But

23) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

24) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) have passed

25) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

26) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) it rains

27) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) haven’t had

28) He --- out just now.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has gone

29) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

30) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) have I told you

31) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) have

32) She will have finished the job before---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) he comes

33) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) had learnt

34) Select the correct sentence
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

35) I ---------- him long since.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) saw

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp