Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#9

Overall Rank

Name : Marzia Mourin Mithila
ID : 26014582
Full Mark

35

Your Mark

26.25 (75) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

28 (80%)

Wrong

7 (20%)

Submitted

23 Mar 2026, 06:03 PM

Duration

৩ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৮টি সঠিক ও ৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৬.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৭৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩ মিনিট ১৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Next month I --- John for 20 years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will have known

2) It was not long since I – her last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) had seen

3) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) had to go

4) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

5) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

6) I ---------- him long since.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) saw

7) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

8) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) will have finished

9) The test is going on. We --- any problems.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) haven’t had

10) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) fall

11) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) came

12) She will have finished the job before---.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) he comes

13) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

14) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) will have finished

15) I waited until the plane----.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had taken off

16) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) moved

17) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) But

18) How many times ---- you? Turn that music down.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have I told you

19) Select the correct sentence
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

20) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

21) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) it rains

22) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) have

23) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) has reached

24) I don't mind___ negative feedback if it is true.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) accepting

25) He --- out just now.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has gone

26) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

27) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

28) He --- go to his office yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) did not

29) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

30) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

31) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

32) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

33) She likes reads _____adventure books.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) reading

34) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had been

35) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has earned

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp