Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১ মিনিট ৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#34

Overall Rank

Name : নুসরাত জাহান নুশু
ID : 26025049
Full Mark

35

Your Mark

-0.25 (-0.71) / ফেইল

Attempt

1 (3%)

Avoid

34 (97%)

Correct

0 (0%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

24 Mar 2026, 12:03 AM

Duration

১ মিনিট ৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ৬ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ০টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৩৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট -০.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে -০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১ মিনিট ৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) I wish she ____ more patient with others.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) were

2) He asked ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) what the problem was

3) She wonders ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) where he has gone

4) Could you tell me ____?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) where the station is

5) Having finished the assignment, the TV was turned on.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Having finished the assignment, he turned on the TV.

6) Choose the correct embedded question:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Do you know where he is?

7) I suggest that he ____ the proposal carefully.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) review

8) Do you remember ____?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) where we met

9) The doctor recommended that she ____ more water.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) drink

10) He speaks as if he ____ everything.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) knew

11) After finishing the project, the celebration was planned.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) After finishing the project, we planned a celebration.

12) To improve performance, the rules should be changed.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) To improve performance, we should change the rules.

13) Looking out of the window, the rain started suddenly.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Looking out of the window, I noticed it started raining.

14) While driving to work, the accident was seen.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) While driving to work, I saw the accident.

15) I wonder ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) what time it starts

16) She asked me ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) why I was late

17) I’m not sure ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) how he solved it

18) Tell me ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) what you want

19) It is important that every applicant ____ the form.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) fill

20) The committee decided that the report ____ submitted by Monday.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) be

21) The teacher explained ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) how we could write it

22) I’d like to know ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) whether they will come

23) Having been delayed by traffic, the meeting was missed.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Having been delayed by traffic, he missed the meeting.

24) We need to find out ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) who did this

25) It is high time we ____ the truth.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) told

26) She insisted that her brother ____ present at the meeting.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) be

27) The manager requested that no one ____ the files without permission.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) touch

28) Running late, the bus was missed.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Running late, I missed the bus.

29) It is essential that he ____ on time.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) be

30) After reading the book, the movie seemed boring.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) After reading the book, I found the movie boring.

31) Confused by the instructions, the test was done incorrectly.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Confused by the instructions, she did the test incorrectly.

32) If I ____ you, I would apologize immediately.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) were

33) The principal demanded that the students ____ uniforms.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) wear

34) To get good grades, the homework must be done carefully.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) To get good grades, you must do the homework carefully.

35) Walking down the street, the trees looked beautiful. Which is the best correction?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Walking down the street, I found the trees beautiful.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp