Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২২ মিনিট ২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#63

Overall Rank

Name : Tenjin Ray Durjoy
ID : 25112483
Full Mark

35

Your Mark

7 (20) / ফেইল

Attempt

22 (63%)

Avoid

13 (37%)

Correct

10 (29%)

Wrong

12 (34%)

Submitted

24 Mar 2026, 09:03 AM

Duration

২২ মিনিট ২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১০টি সঠিক ও ১২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৭ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২২ মিনিট ২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) she lived

2) Choose the correct sentence.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

3) Which one of the following is a correct sentence?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

4) I don’t know --------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) who he is

5) Smaller and flatter than an orange, _____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

6) What time -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) does the train leave?

7) Being in haste, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) she left the door open

8) While going to class, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

9) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

10) Having been served lunch, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

11) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Correct

12) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

13) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

14) Which of the following sentences is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Where was he born?

15) Which sentence is correct?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

16) Making tea, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I served it

17) Who ----- was going to take your photograph.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) did you say

18) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

19) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

20) Find out the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) What time is it?

21) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

22) What time -------?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) does the film begin

23) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

24) I have no idea -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) where he went

25) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

26) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The man jumped

27) When is the programme going to start? This sentence structure is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

28) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

29) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

30) Choose the correct option. Do you know when ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the results will be published?

31) What you (to do) last night?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

32) He asked me -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) what my name was.

33) Choose the correct sentence.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

34) Plunging into water, -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

35) While biking home before the storm, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp