Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#109

Overall Rank

Name : Marzia Mourin Mithila
ID : 26014582
Full Mark

35

Your Mark

8.75 (25) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

14 (40%)

Wrong

21 (60%)

Submitted

25 Mar 2026, 01:03 PM

Duration

৩ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৮৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৪টি সঠিক ও ২১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৮.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩ মিনিট ৩৭ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) My parents got me — inside.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) to stay

2) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) would have found

3) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) broken

4) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) read

5) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) water

6) He had his hair —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) cut

7) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

8) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) had worked

9) An irritation in his throat made him —.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) cough

10) We helped him — the work.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) finish

11) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) help

12) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would have brought

13) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) would return

14) I got the work —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) done

15) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

16) I made him — the machine.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) work

17) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

18) He made me — the car.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) drive

19) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

20) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

21) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

22) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will play

23) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) If we had taken

24) I wish I — those words. But now it's too late.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) had never said

25) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

26) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) would fight

27) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would have

28) Let him — what he likes.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) choose

29) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) walk

30) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) burnt

31) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

32) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

33) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) would fly

34) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

35) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) do

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp