Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩ মিনিট ২৫ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#121

Overall Rank

Name : Jannatul Ferdous
ID : 25081661
Full Mark

35

Your Mark

5.5 (15.71) / ফেইল

Attempt

18 (51%)

Avoid

17 (49%)

Correct

8 (23%)

Wrong

10 (29%)

Submitted

25 Mar 2026, 04:03 PM

Duration

৩ মিনিট ২৫ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৯৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৮টি সঠিক ও ১০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৭টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৫১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৫.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৫.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩ মিনিট ২৫ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) has

2) We helped him — the work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) finish

3) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) do

4) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

5) An irritation in his throat made him —.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) cough

6) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would fight

7) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

8) My parents got me — inside.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) to stay

9) Let him — what he likes.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) choose

10) I wish I — those words. But now it's too late.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never said

11) He had his hair —.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) cut

12) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) do

13) While cooking, she got her hand —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) burnt

14) If it rains, we — ludo.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) will play

15) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

16) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

17) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) walk

18) They had the house —.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) painted

19) The smell of the food makes my mouth —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) water

20) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would have brought

21) If I had wings, I — in the sky.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would fly

22) I got the work —.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) done

23) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

24) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) had worked

25) I got my leg — in an accident.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) broken

26) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) If we had taken

27) He made me — the car.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) drive

28) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

29) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) could have caught

30) I made him — the machine.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) work

31) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

32) She talks as if she — the leader of her community.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) were

33) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) read

34) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) would have taken

35) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp