Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩ মিনিট ২৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#11

Overall Rank

Name : Jannatul Ferdous
ID : 25081661
Full Mark

35

Your Mark

22.5 (64.29) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

25 (71%)

Wrong

10 (29%)

Submitted

25 Mar 2026, 04:03 PM

Duration

৩ মিনিট ২৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৫টি সঠিক ও ১০টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২২.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৪.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩ মিনিট ২৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Kalpana Chawla died prior to ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) landing

2) The word “icon” means ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) symbol

3) In ‘The Parrot’s Tale’, the bird died because of ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) over-education

4) Elementary education shall be ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) compulsory

5) Adolescence is the ---- stage of life.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) transitional

6) Nelson Mandela was awarded the Nobel Peace Prize in ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) 1993

7) Jerry was admired for his ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) integrity

8) Civic engagement refers to ---- life.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) public

9) Amerigo is lucky because he is ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) alive

10) Everyone has the right ---- life, liberty and security.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) to

11) The word “emancipation” means ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) freedom

12) “Vendor” means ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) seller

13) Civic engagement improves ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) quality of life

14) Synonym of “vulnerable” ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) exposed

15) ‘The Parrot’s Tale’ is a ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) satire

16) Man is by nature a ---- animal.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) social

17) Adolescence is a period of ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) growth

18) He insisted ---- going there.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) on

19) Paulo Coelho is a ---- writer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Brazilian

20) Familial relationship is formed by ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) blood & marriage

21) Adolescents are often ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) emotionally vulnerable

22) Early marriage causes ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) health risk

23) Passive of “He wrote a letter” ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) A letter was written by him

24) Antonym of “discrimination” ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) equality

25) Affluent families marry at ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) later age

26) Which one is the correct spelling? ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) adolescence

27) Tereshkova was selected ---- competitors.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) among

28) “He who opens a school door closes a prison” — who said this?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Victor Hugo

29) Nightmare means ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) bad dream

30) “I have a dream” is a famous speech by ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Martin Luther King Jr.

31) Freud’s theory suggests dreams are ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) subconscious desires

32) Education helps us think ----
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) independently

33) A warrior of light knows his ----
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) faults

34) Education shall be directed to the full development of the human ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) personality

35) Refugees leave their country due to ---- reasons.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) both A & B

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp