Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৭ মিনিট ১১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#75

Overall Rank

Name : Jannatul Ferdous
ID : 25081661
Full Mark

35

Your Mark

3.25 (9.29) / ফেইল

Attempt

12 (34%)

Avoid

23 (66%)

Correct

5 (14%)

Wrong

7 (20%)

Submitted

25 Mar 2026, 04:03 PM

Duration

৭ মিনিট ১১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৫টি সঠিক ও ৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২৩টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৯.২৯%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৭ মিনিট ১১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Correct

2) Having been served lunch, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

3) Can you tell me where -------?
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

4) What time -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) does the film begin

5) Plunging into water, -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

6) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

7) Hanging on the wall, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

8) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) will be employed

9) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

10) Smaller and flatter than an orange, _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

11) He asked me -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) what my name was.

12) What you (to do) last night?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

13) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The man jumped

14) Making tea, ____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I served it

15) While biking home before the storm, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

16) What time -------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

17) Can you tell me when --------?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) the train leaves

18) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

19) Rasheda has not been able to recall where-------.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) she lived

20) Walking through the forest, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

21) Find out the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) What time is it?

22) Which of the following sentences is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Where was he born?

23) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

24) Which one of the following is a correct sentence?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

25) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

26) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

27) Who ----- was going to take your photograph.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) did you say

28) I don’t know --------.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) who he is

29) While going to class, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

30) Which sentence is correct?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

31) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

32) I have no idea -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) where he went

33) Choose the correct option. Do you know when ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the results will be published?

34) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

35) Being in haste, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) she left the door open

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp