Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ২০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#34

Overall Rank

Name : Marzia Mourin Mithila
ID : 26014582
Full Mark

35

Your Mark

6.25 (17.86) / ফেইল

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

12 (34%)

Wrong

23 (66%)

Submitted

26 Mar 2026, 12:03 PM

Duration

৪ মিনিট ২০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১২টি সঠিক ও ২৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৬.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ২০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) He stopped _ when the teacher entered.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) talking

2) Swimming is good for _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) health

3) She was interested in _ novels.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) reading

4) She avoided _ the question.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) answering

5) Having finished the work, he _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) left

6) I had a car,___________.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

7) _ the door, he went out.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Opening

8) He is interested in _ stamps.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) collecting

9) _ by the noise, she woke up.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Disturbed

10) She found him _ on the bed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) sleeping

11) He is fond of _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) singing

12) He went out without _ a word.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) saying

13) I am used to _ late.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) staying

14) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) would have found

15) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) would have had

16) If the police help,___________.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

17) Seeing is _ than hearing.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) believing

18) The man _ there is my uncle.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) standing

19) She dislikes _ in public.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) speaking

20) Reading helps us to _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) grow

21) His job includes _ reports.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) writing

22) _ the opportunity, he left the country.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Seizing

23) We saw the girl _ the street.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) crossing

24) I am tired of _ the same thing every day.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) doing

25) I heard the baby _ in the next room.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crying

26) They found the child _ in the corner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) sitting

27) ____ taxi, we would not have missed the train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) If we had taken

28) I saw her _ the flowers.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) picking

29) Walking is a good _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) exercise

30) He prefers _ to writing.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) reading

31) They watched the boy _ up the tree.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) climbing

32) The _ dog was taken to the vet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) injured

33) Do you mind _ the window?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) opening

34) The crying baby needs _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) attention

35) They kept _ until noon.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) working

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp