Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১ মিনিট ৫৪ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#2

Overall Rank

Name : Marzia Mourin Mithila
ID : 26014582
Full Mark

35

Your Mark

33.75 (96.43) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

34 (97%)

Wrong

1 (3%)

Submitted

26 Mar 2026, 12:03 PM

Duration

১ মিনিট ৫৪ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩৪টি সঠিক ও ১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৩৩.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৯৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১ মিনিট ৫৪ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) The man _ there is my uncle.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) standing

2) Having finished the work, he _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) left

3) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

4) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) would have had

5) I had a car,___________.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

6) They found the child _ in the corner.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) sitting

7) She was interested in _ novels.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

8) He is interested in _ stamps.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) collecting

9) Seeing is _ than hearing.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) believing

10) He stopped _ when the teacher entered.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) talking

11) _ the opportunity, he left the country.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Seizing

12) His job includes _ reports.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) writing

13) I am tired of _ the same thing every day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) doing

14) Do you mind _ the window?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) opening

15) The _ dog was taken to the vet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) injured

16) I heard the baby _ in the next room.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crying

17) We saw the girl _ the street.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crossing

18) _ the door, he went out.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Opening

19) She dislikes _ in public.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) speaking

20) She found him _ on the bed.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) sleeping

21) If the police help,___________.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

22) They kept _ until noon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) working

23) Swimming is good for _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) health

24) The crying baby needs _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) attention

25) He is fond of _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) singing

26) Reading helps us to _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) grow

27) I am used to _ late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) staying

28) He prefers _ to writing.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

29) _ by the noise, she woke up.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Disturbed

30) I saw her _ the flowers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) picking

31) They watched the boy _ up the tree.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) climbing

32) He went out without _ a word.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) saying

33) ____ taxi, we would not have missed the train.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) If we had taken

34) She avoided _ the question.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) answering

35) Walking is a good _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) exercise

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp