Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১০ মিনিট ৫৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#27

Overall Rank

Name : Md Abdur Rohim
ID : 25061359
Full Mark

35

Your Mark

4.75 (13.57) / ফেইল

Attempt

31 (89%)

Avoid

4 (11%)

Correct

10 (29%)

Wrong

21 (60%)

Submitted

26 Mar 2026, 04:03 PM

Duration

১০ মিনিট ৫৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২১ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১০টি সঠিক ও ২১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৯% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৪.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৩.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১০ মিনিট ৫৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) How have you ____all these years?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) been

2) He said that he_________ the previous day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had come

3) Much as Rome_____ roads through Europe in the years of the Roman Empire, Britain ___ railways and strung telegraph wires in India.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) built, built

4) Habitual fact is expressed only in____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) present indefinite tense

5) Jerry____ at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) has been

6) While going to the class, _______.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

7) Find out the tense of the following sentence: Let it be done.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Present indefinite

8) When I was a child ____pictures.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) I draw

9) Which of the following is an example of active and present indefinite tense?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Floods destroy crops

10) He had written the book before he____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) retired

11) You must____ of Helen Keller.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) have heard

12) Only after I ____ home, did I remember my doctor's appointment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) went

13) We have never _____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had a car

14) We____ a cat, but one day it just disappeared.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) used to have

15) Which one is present perfect tense?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I have walked

16) That room _____ for a meeting today.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) is being used

17) Yesterday I felt a turtle ill and today I feel _____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) worse

18) The 'Present Indefinite Tense' denotes _____ .
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) An action in the present time, habitual or eternal

19) I came home after the rain______.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) had stopped

20) My uncle arrived while I_____ the dinner.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) was cooking

21) Nishat______ this movie three times.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) has watched

22) Julia has been ill____ three months.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) for

23) There____ a boat race like it.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had never been

24) I have____ a beautiful movie.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) just seen

25) Mother ____ her hand when she was cooking dinner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) burnt

26) He tried to make it appear that she suicide_____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would commit

27) The captive said that.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) he would have a cup of tea because he wasn't hungry.

28) Father told me that he _____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would help me

29) Her mother_____ what to do yet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) hasn't decided

30) Once the peace accord had been signed, the guerrillas ____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) laid down their arms

31) Travelling______ much easier and more comfortable in the past hundred years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) had become

32) Mr. Rahman is my colleague. I____ him for over 10 years.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) have been knowing

33) Saheen ____ tennis once or twice a week.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) usually plays

34) Women had been demanding the right to vote for many years before.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) they finally got it

35) We ____ to Dhaka in 1994 and____ here since then.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) came, have been living

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp