Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩১ মিনিট ০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#69

Overall Rank

Name : MIRA
ID : 26014683
Full Mark

35

Your Mark

5.25 (15) / ফেইল

Attempt

14 (40%)

Avoid

21 (60%)

Correct

7 (20%)

Wrong

7 (20%)

Submitted

27 Mar 2026, 09:03 AM

Duration

৩১ মিনিট ০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৬০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৭টি সঠিক ও ৭টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৪০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৫.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩১ মিনিট ০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Walking through the forest, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

2) What time -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) does the film begin

3) He asked me -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) what my name was.

4) Smaller and flatter than an orange, _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

5) What you (to do) last night?
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

6) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

7) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) will be employed

8) While going to class, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

9) While biking home before the storm, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

10) Who ----- was going to take your photograph.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) did you say

11) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The man jumped

12) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

13) Choose the correct option. Do you know when ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the results will be published?

14) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) dangling participle

15) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) she lived

16) Which one of the following is a correct sentence?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

17) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

18) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Correct

19) Being in haste, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) she left the door open

20) I have no idea -------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) where he went

21) I don’t know --------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) who he is

22) What time -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) does the train leave?

23) Making tea, ____.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) I served it

24) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

25) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

26) Can you tell me when --------?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) the train leaves

27) Plunging into water, -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

28) When is the programme going to start? This sentence structure is:
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

29) Find out the correct sentence.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) What time is it?

30) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

31) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

32) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

33) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

34) Which sentence is correct?
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

35) Having been served lunch, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp