Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ৫০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#24

Overall Rank

Name : Taslima Siddika Suchona
ID : 25060947
Full Mark

35

Your Mark

8.75 (25) / ফেইল

Attempt

15 (43%)

Avoid

20 (57%)

Correct

10 (29%)

Wrong

5 (14%)

Submitted

27 Mar 2026, 09:03 AM

Duration

৬ মিনিট ৫০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১০টি সঠিক ও ৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৪৩% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৮.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ৫০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Habitual fact is expressed only in____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) present indefinite tense

2) How have you ____all these years?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) been

3) He had written the book before he____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) retired

4) He tried to make it appear that she suicide_____.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would commit

5) When I was a child ____pictures.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) I draw

6) You must____ of Helen Keller.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) have heard

7) Find out the tense of the following sentence: Let it be done.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Present indefinite

8) Mother ____ her hand when she was cooking dinner.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) burnt

9) We have never _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had a car

10) Her mother_____ what to do yet.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) hasn't decided

11) The 'Present Indefinite Tense' denotes _____ .
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) An action in the present time, habitual or eternal

12) My uncle arrived while I_____ the dinner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) was cooking

13) We ____ to Dhaka in 1994 and____ here since then.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) came, have been living

14) Nishat______ this movie three times.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) has watched

15) Women had been demanding the right to vote for many years before.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) they finally got it

16) Saheen ____ tennis once or twice a week.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) usually plays

17) Julia has been ill____ three months.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) for

18) Jerry____ at the orphanage since he was four.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) has been

19) Which of the following is an example of active and present indefinite tense?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Floods destroy crops

20) Once the peace accord had been signed, the guerrillas ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) laid down their arms

21) Father told me that he _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would help me

22) That room _____ for a meeting today.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) is being used

23) He said that he_________ the previous day.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had come

24) I came home after the rain______.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had stopped

25) Travelling______ much easier and more comfortable in the past hundred years.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) had become

26) We____ a cat, but one day it just disappeared.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) used to have

27) Much as Rome_____ roads through Europe in the years of the Roman Empire, Britain ___ railways and strung telegraph wires in India.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) built, built

28) While going to the class, _______.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

29) Only after I ____ home, did I remember my doctor's appointment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) went

30) Yesterday I felt a turtle ill and today I feel _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) worse

31) Which one is present perfect tense?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I have walked

32) The captive said that.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) he would have a cup of tea because he wasn't hungry.

33) Mr. Rahman is my colleague. I____ him for over 10 years.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) have been knowing

34) There____ a boat race like it.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never been

35) I have____ a beautiful movie.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) just seen

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp