Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৬ মিনিট ৪১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#28

Overall Rank

Name : Taslima Siddika Suchona
ID : 25060947
Full Mark

35

Your Mark

12.25 (35) / ফেইল

Attempt

26 (74%)

Avoid

9 (26%)

Correct

15 (43%)

Wrong

11 (31%)

Submitted

27 Mar 2026, 09:03 AM

Duration

৬ মিনিট ৪১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ১ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ১১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৯টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১২.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৫%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৬ মিনিট ৪১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) He went out without _ a word.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) saying

2) He is interested in _ stamps.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) collecting

3) I had a car,___________.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) I would take you to a long drive

4) We___ enough time now if you hadn't preferred to take the longer route—.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) would have had

5) _ the opportunity, he left the country.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Seizing

6) She avoided _ the question.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) answering

7) Having finished the work, he _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) left

8) I saw her _ the flowers.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) picking

9) He stopped _ when the teacher entered.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) talking

10) We saw the girl _ the street.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crossing

11) If the police help,___________.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) we can catch the robbers

12) I am tired of _ the same thing every day.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) doing

13) He is fond of _.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) singing

14) He prefers _ to writing.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) reading

15) Seeing is _ than hearing.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) believing

16) She dislikes _ in public.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) speaking

17) They found the child _ in the corner.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) sitting

18) They kept _ until noon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) working

19) The crying baby needs _.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) attention

20) The _ dog was taken to the vet.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) injured

21) I am used to _ late.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) staying

22) She was interested in _ novels.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) reading

23) Swimming is good for _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) health

24) Reading helps us to _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) grow

25) They watched the boy _ up the tree.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) climbing

26) _ the door, he went out.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Opening

27) ____ taxi, we would not have missed the train.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) If we had taken

28) Walking is a good _.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) exercise

29) _ by the noise, she woke up.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Disturbed

30) I heard the baby _ in the next room.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) crying

31) If his friend had not help him, Arif — it really difficult to complete the assignment.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would have found

32) The man _ there is my uncle.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) standing

33) She found him _ on the bed.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) sleeping

34) His job includes _ reports.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) writing

35) Do you mind _ the window?
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) opening

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp