Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১ মিনিট ২৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#69

Overall Rank

Name : Md. Jahid hasan
ID : 26014700
Full Mark

35

Your Mark

2.25 (6.43) / ফেইল

Attempt

6 (17%)

Avoid

29 (83%)

Correct

3 (9%)

Wrong

3 (9%)

Submitted

27 Mar 2026, 12:03 PM

Duration

১ মিনিট ২৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৪৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৩টি সঠিক ও ৩টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২৯টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬.৪৩%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১ মিনিট ২৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Rita and her sister love _ mother.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) their

2) Each of the boys must bring _ own lunch.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

3) He is _ European by birth.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

4) She is _ honest girl.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

5) He is _ Shakespeare of our time.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the

6) This is _ one-rupee note.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

7) He was elected _ president.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) ×

8) Neither John nor his brothers showed _ concern.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

9) Neither the teachers nor the student brought _ book.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) his or her

10) The man who called you left _ phone number.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) his

11) Each of the girls made _ own decision.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) her

12) _ Ganga is a holy river.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) The

13) We saw _ eagle flying.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

14) If anyone calls, tell _ I’ll call back later.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) him or her

15) He bought _ umbrella and a raincoat.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) an

16) If anyone wants to join, let _ come forward.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) him or her

17) _ rich should help the poor.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) The

18) The committee has submitted _ final report.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) its

19) Somebody left _ umbrella in the hall.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) his or her

20) He is _ M.A. in English.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) an

21) She plays _ piano well.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) the

22) My brother and I enjoyed _ vacation.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) our

23) He is _ university student.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a

24) Neither my friend nor I brought _ ID card.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) our

25) He is not _ honorable man.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) an

26) The jury gave _ verdict after a long discussion.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) its

27) The dog wagged _ tail.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) its

28) Neither Rina nor her friends brought _ bags.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) their

29) The boy and the girl played with _ toys.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) their

30) One should always do _ duty.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) one's

31) He goes to _ school regularly.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) ×

32) She is _ best dancer in the group.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) the

33) The child carried _ own bag.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) its

34) Nobody in the class did _ homework.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) his or her

35) All the students who failed the exam blamed _ teacher.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) their

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp