Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৮ মিনিট ৪৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#13

Overall Rank

Name : Mabia Akter
ID : 26025052
Full Mark

35

Your Mark

21.75 (62.14) / পাস

Attempt

33 (94%)

Avoid

2 (6%)

Correct

24 (69%)

Wrong

9 (26%)

Submitted

27 Mar 2026, 07:03 PM

Duration

৮ মিনিট ৪৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৪টি সঠিক ও ৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২১.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৮ মিনিট ৪৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) “A piece of cake” means—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) very easy

2) A place where books are kept—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Library

3) The train arrived ___ time.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) on

4) “To burn the midnight oil” means—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) to work late at night

5) Correct spelling—
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Definitely

6) A person who hates mankind—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Misanthrope

7) “The meeting was put off.” (put off = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) postponed

8) “In the nick of time” means—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) just in time

9) “The thieves made off with the jewels.” (made off = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) stole and escaped

10) “To spill the beans” means—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) to reveal a secret

11) Correct spelling—
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Occasion

12) Brick : Wall :: Word :
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sentence

13) “He brought up the issue.” (brought up = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) mentioned

14) Correct spelling—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Environment

15) A remedy for all diseases—
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Panacea

16) Bee : Honey :: Cow :
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Milk

17) He insisted ___ paying the bill.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) on

18) Correct spelling—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Receive

19) Correct spelling—
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Separate

20) Choose the correctly spelled word—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Accommodation

21) “To break the ice” means—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) to start a conversation in a friendly way

22) “He gave up smoking.” (gave up = )
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) stopped

23) She is afraid ___ snakes.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) of

24) “Please look into the matter.” (look into = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) investigate

25) Thermometer : Temperature :: Barometer :
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Pressure

26) “She ran into an old friend.” (ran into = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) met unexpectedly

27) He is good ___ mathematics.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) at

28) A person who can speak many languages—
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) Polyglot

29) Knife : Cut :: Pen :
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Write

30) “To hit the nail on the head” means—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to say the exact right thing

31) Eyes : See :: Ears :
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Hear

32) A handwriting that cannot be read—
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) Illegible

33) Doctor : Hospital :: Teacher :
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) School

34) This book is different ___ that one.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) from

35) A speech made without preparation—
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Impromptu

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp