Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

০ মিনিট ৬ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#42

Overall Rank

Name : Taslima Siddika Suchona
ID : 25060947
Full Mark

35

Your Mark

11.25 (32.14) / ফেইল

Attempt

25 (71%)

Avoid

10 (29%)

Correct

14 (40%)

Wrong

11 (31%)

Submitted

27 Mar 2026, 10:03 PM

Duration

০ মিনিট ৬ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৮ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৪টি সঠিক ও ১১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৭১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১১.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ০ মিনিট ৬ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Select the correct sentence
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) He came home yesterday

2) He --- out just now.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has gone

3) It was not long since I – her last.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) had seen

4) I waited until the plane----.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) had taken off

5) It is many years since ---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I met you

6) He --- to Chicago just a few minutes ago.
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) moved

7) The baby --- since morning.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) has been crying

8) We will tell him about it after he ----.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) has reached

9) Jerry --- at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) had been

10) Five years ---- since I met you last.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) have passed

11) Choose the best option to complete the sentence: The bus_____
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) has arrived this evening late-

12) I don't mind___ negative feedback if it is true.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) accepting

13) She will have finished the job before---.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) he comes

14) ---- you ever been to Mexico City?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have

15) Raju --- here yesterday.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) came

16) How many times ---- you? Turn that music down.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) have I told you

17) I ---------- him long since.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) saw

18) He will apply for the post of a professor after he --- a PhD.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has earned

19) I will carry an umbrella in case ---
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) it rains

20) By 9 O’clock we ---- our homework.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) will have finished

21) Rabindranath’s stories often --- surprise endings.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) have

22) He --- go to his office yesterday.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) did not

23) Have you ever (to be) to Cox’s Bazar?
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Have you ever been to Cox’s Bazar?

24) It is high time we ____the project.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) started

25) Next month I --- John for 20 years.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) will have known

26) She likes reads _____adventure books.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) reading

27) By the time he arrives, we --- our homework.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) will have finished

28) The test is going on. We --- any problems.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) haven’t had

29) The doctor ------- after the patient had died.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) came

30) I --- to hospital last Sunday.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had to go

31) We often ---- a victim of circumstances.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) fall

32) It is high time we --- our food habits.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) changed

33) Prodip went to bed after he ---- his lessons.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) had learnt

34) They could not help_______ leave the car on the road, where it had broken down.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) But

35) Alam always --- the truth.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) speaks

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp