Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩৬৫ মিনিট ৩৮ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#62

Overall Rank

Name : Nusrat Jahan
ID : 26025103
Full Mark

35

Your Mark

7.25 (20.71) / ফেইল

Attempt

21 (60%)

Avoid

14 (40%)

Correct

10 (29%)

Wrong

11 (31%)

Submitted

28 Mar 2026, 01:03 PM

Duration

৩৬৫ মিনিট ৩৮ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৫ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ৩ তম চেষ্টা। ৩ তম চেষ্টায় মোট ৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ৩ তম চেষ্টায় ৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১০টি সঠিক ও ১১টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৭.২৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২০.৭১%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩৬৫ মিনিট ৩৮ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) When is the programme going to start? This sentence structure is:
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Present Continuous as Future

2) What you (to do) last night?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) What did you do last night?

3) Rasheda has not been able to recall where-------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) she lived

4) Which of the following sentences is correct?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Where was he born?

5) Can you tell me where -------?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Mr. Ali lives

6) Can you tell me when --------?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) the train leaves

7) Who ----- was going to take your photograph.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) did you say

8) Smaller and flatter than an orange, _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) a tangerine is easy to peel.

9) What time -------.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) does the train leave?

10) Crossing the street, a car almost struck us. Find the correct version.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) As we crossed the street, a car almost struck us.

11) Being in haste, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) she left the door open

12) I don’t know --------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) who he is

13) Choose the correct option. Do you know when ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) the results will be published?

14) While going to class, ------.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

15) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Walking in the park he was bitten by a snake.

16) Having been served lunch, ------.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The committee members discussed the problem.

17) Walking through the forest, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) The traveler saw the moon above the trees

18) What time -------?
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) does the film begin

19) According to the condition of my scholarship, I ---- by the university.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) will be employed

20) Which one of the following is a correct sentence?
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Why have you done this?

21) Not looking where he was going, he was hit by a car. This sentence is:
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Correct

22) Hanging on the wall, ------.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) a photograph of my mother I saw

23) Find out the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) What time is it?

24) Making tea, ____.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) I served it

25) He asked me -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) what my name was.

26) After jumping off a boat, the man was bitten by a shark. This is correct because:
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) The man jumped

27) I have no idea -------.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) where he went

28) Which sentence is correct?
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) When are you going to arrive?

29) Young and experienced, the task seemed easy to me. Correct this.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Young and experienced, I thought the task easy.

30) Hearing the good news, I was happy. Identify the correct form.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Hearing the good news, I was happy.

31) While biking home before the storm, ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Jahan had an accident

32) Choose the correct sentence.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) Can they tell you what time the movie starts?

33) Choose the correct sentence.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Explain why you went there.

34) Worn out by a long walk, she fainted. Here 'worn out' is a/an –
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) dangling participle

35) Plunging into water, -------.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) He rescued the drowning child.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp