Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১২ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#108

Overall Rank

Name : Fariha Mahbuba Medha
ID : 25081762
Full Mark

35

Your Mark

10 (28.57) / ফেইল

Attempt

30 (86%)

Avoid

5 (14%)

Correct

14 (40%)

Wrong

16 (46%)

Submitted

28 Mar 2026, 05:03 PM

Duration

১২ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৯৮ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৮৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৪টি সঠিক ও ১৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ৫টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৮৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১০ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২৮.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১২ মিনিট ১০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) The smell of the food makes my mouth —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) water

2) He made me — the car.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) drive

3) Let him — what he likes.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) choose

4) I got the work —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) done

5) If he — time, he will visit us next Friday.
Your Answer:
C

Correct Answer:
D) D) has

6) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

7) Her half-brother had her — the important assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) do

8) They had the house —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) painted

9) I got my leg — in an accident.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) broken

10) An irritation in his throat made him —.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) cough

11) If you — hard, he would have succeeded.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) had worked

12) If the police had helped us, we — the robbers.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) could have caught

13) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) If we had taken

14) I wish I — those words. But now it's too late.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never said

15) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

16) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) read

17) I will help him if he —.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) asks

18) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) would return

19) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) do

20) If it rains, we — ludo.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) will play

21) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) walk

22) Had I been in your situation, I — the offer.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) I would have accepted

23) If I had wings, I — in the sky.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) would fly

24) She talks as if she — the leader of her community.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) were

25) I made him — the machine.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) work

26) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) would have taken

27) If I had known he was in trouble, I — helped.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) would have

28) While cooking, she got her hand —.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) burnt

29) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

30) My parents got me — inside.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) to stay

31) He had his hair —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) cut

32) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) would have brought

33) We helped him — the work.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) finish

34) If I were you, I — for the just cause.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) would fight

35) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) would have found

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp