Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৭১৪১ মিনিট ২৯ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#22

Overall Rank

Name : Mabia Akter
ID : 26025052
Full Mark

35

Your Mark

15 (42.86) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

19 (54%)

Wrong

16 (46%)

Submitted

28 Mar 2026, 05:03 PM

Duration

৭১৪১ মিনিট ২৯ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ৩ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৩ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৯টি সঠিক ও ১৬টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪২.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৭১৪১ মিনিট ২৯ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) Indirect: He said, “Hurrah! We have won the match.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) He exclaimed with joy that they had won the match.

2) Choose the correct indirect form: He said, “Let him go.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) He suggested that he should go.

3) Indirect: He said to me, “Let us go for a walk.”
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He proposed that we should go for a walk.

4) Indirect: She said, “Why are you late?”
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) She asked me why I was late.

5) Indirect: He said, “May Allah bless you.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) He prayed that Allah might bless me.

6) Indirect: She said, “He gave me his book.”
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) She said that he had given her his book.

7) Indirect of: They said, “We are waiting.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) They said that they were waiting.

8) Indirect: He said, “What a beautiful flower!”
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) He exclaimed joyfully that it was a very beautiful flower.

9) Choose the correct indirect form: He said, “I am reading now.”
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) He said that he was reading then.

10) Indirect: The old man said, “May you succeed.”
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) The old man prayed that I might succeed.

11) Indirect: The teacher said, “Work hard.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) The teacher advised us to work hard.

12) Indirect: He said, “I will meet you this evening.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) He said that he would meet me that evening.

13) Indirect: He said to me, “Open the door.”
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) He told me to open the door.

14) Indirect: He said, “Where do you live?”
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) He asked where I lived.

15) Choose the correct indirect form: She said to me, “Don’t be late.”
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) She advised me not to be late.

16) Indirect of: He said, “I wrote a letter.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) He said that he had written a letter.

17) Direct of: He asked me if I had finished the work.
Your Answer:
B

Correct Answer:
D) D) Both A and B

18) Indirect of: She said, “I have done my homework.”
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) She said that she had done her homework.

19) Indirect: She said, “I must go now.”
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) She said that she had to go then.

20) Indirect: She said, “I came here yesterday.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) She said that she had come there the previous day.

21) Indirect: The mother said, “Do not make a noise.”
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) The mother forbade the children to make a noise.

22) Indirect: He said, “I have been working since morning.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) He said that he had been working since morning.

23) Indirect: Rahim said to Karim, “I will help you.”
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Rahim told Karim that he would help him.

24) Direct of: He said that he was ill.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) He said, “I am ill.”

25) Choose the correct indirect form: He said, “What a pity!”
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) He exclaimed sorrowfully that it was a great pity.

26) Indirect of: He said, “I am tired.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) He said that he was tired.

27) Indirect: He said, “I will go tomorrow.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) He said that he would go the next day.

28) Indirect: He said to me, “Are you ready?”
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) He asked me if I was ready.

29) Indirect: He said, “We might come today.”
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) He said that they might come that day.

30) Indirect: He said, “I can solve it.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) He said that he could solve it.

31) Indirect: She said, “Alas! I am ruined.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) She exclaimed with sorrow that she was ruined.

32) Choose the correct indirect form: She said, “Would you like some tea?”
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) She asked me if I would like some tea.

33) Indirect: He said to me, “Will you help me?”
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) He asked me if I would help him.

34) Indirect: The teacher said, “Who broke the glass?”
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) The teacher asked who had broken the glass.

35) Indirect: She said to him, “Please help me.”
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) She requested him to help her.

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp