Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

১০ মিনিট ১২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#23

Overall Rank

Name : শাহরিয়ার মুহাদ্দিস সোহান
ID : 25050682
Full Mark

35

Your Mark

16.5 (47.14) / পাস

Attempt

34 (97%)

Avoid

1 (3%)

Correct

20 (57%)

Wrong

14 (40%)

Submitted

29 Mar 2026, 03:03 AM

Duration

১০ মিনিট ১২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৩০ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৬ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২০টি সঠিক ও ১৪টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৯৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৬.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৪৭.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ১০ মিনিট ১২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) “Please look into the matter.” (look into = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) investigate

2) Correct spelling—
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) Occasion

3) He is good ___ mathematics.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) at

4) A place where books are kept—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Library

5) “The thieves made off with the jewels.” (made off = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) stole and escaped

6) Correct spelling—
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Definitely

7) Thermometer : Temperature :: Barometer :
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Pressure

8) A handwriting that cannot be read—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Illegible

9) “The meeting was put off.” (put off = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) postponed

10) Correct spelling—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Environment

11) He insisted ___ paying the bill.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) on

12) A person who can speak many languages—
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Polyglot

13) She is afraid ___ snakes.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) of

14) “He brought up the issue.” (brought up = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) mentioned

15) “To spill the beans” means—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) to reveal a secret

16) Correct spelling—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Receive

17) The train arrived ___ time.
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) on

18) “He gave up smoking.” (gave up = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) stopped

19) A speech made without preparation—
Your Answer:
D

Correct Answer:
A) A) Impromptu

20) Bee : Honey :: Cow :
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Milk

21) “To break the ice” means—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) to start a conversation in a friendly way

22) Eyes : See :: Ears :
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Hear

23) Brick : Wall :: Word :
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Sentence

24) “She ran into an old friend.” (ran into = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) met unexpectedly

25) A person who hates mankind—
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) Misanthrope

26) Choose the correctly spelled word—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Accommodation

27) “To burn the midnight oil” means—
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) to work late at night

28) This book is different ___ that one.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) from

29) “To hit the nail on the head” means—
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) to say the exact right thing

30) A remedy for all diseases—
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Panacea

31) Knife : Cut :: Pen :
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Write

32) Correct spelling—
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Separate

33) “A piece of cake” means—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) very easy

34) Doctor : Hospital :: Teacher :
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) School

35) “In the nick of time” means—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) just in time

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp