Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#7

Overall Rank

Name : শাহরিয়ার মুহাদ্দিস সোহান
ID : 25050682
Full Mark

35

Your Mark

23.75 (67.86) / পাস

Attempt

35 (100%)

Avoid

0 (0%)

Correct

26 (74%)

Wrong

9 (26%)

Submitted

29 Mar 2026, 08:03 AM

Duration

৪ মিনিট ১০ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ২ তম চেষ্টা। ২ তম চেষ্টায় মোট ৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ২ তম চেষ্টায় ৫ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ২৬টি সঠিক ও ৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ০টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ১০০% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ২৩.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৬৭.৮৬%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ১০ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় পাস করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি একটি প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে রয়েছেন এবং ভবিষ্যতে আরও ভালো করার সম্ভাবনা রয়েছে। শুভকামনা রইল!

ইংরেজি
1) “The thieves made off with the jewels.” (made off = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) stole and escaped

2) “He gave up smoking.” (gave up = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) stopped

3) “The meeting was put off.” (put off = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) postponed

4) He insisted ___ paying the bill.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) on

5) “In the nick of time” means—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) just in time

6) A speech made without preparation—
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) Impromptu

7) “He brought up the issue.” (brought up = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) mentioned

8) A remedy for all diseases—
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Panacea

9) “Please look into the matter.” (look into = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) investigate

10) Bee : Honey :: Cow :
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Milk

11) Choose the correctly spelled word—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Accommodation

12) Correct spelling—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Receive

13) “To spill the beans” means—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) to reveal a secret

14) He is good ___ mathematics.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) at

15) Correct spelling—
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Separate

16) “A piece of cake” means—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) very easy

17) The train arrived ___ time.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) on

18) A place where books are kept—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Library

19) Eyes : See :: Ears :
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Hear

20) Thermometer : Temperature :: Barometer :
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Pressure

21) A person who can speak many languages—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Polyglot

22) Correct spelling—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Environment

23) Doctor : Hospital :: Teacher :
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) School

24) “To hit the nail on the head” means—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) to say the exact right thing

25) “To burn the midnight oil” means—
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) to work late at night

26) Correct spelling—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Occasion

27) “To break the ice” means—
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) to start a conversation in a friendly way

28) Knife : Cut :: Pen :
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Write

29) A handwriting that cannot be read—
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) Illegible

30) She is afraid ___ snakes.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) of

31) Brick : Wall :: Word :
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Sentence

32) Correct spelling—
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) Definitely

33) This book is different ___ that one.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) from

34) “She ran into an old friend.” (ran into = )
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) met unexpectedly

35) A person who hates mankind—
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) Misanthrope

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp