Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৪ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#23

Overall Rank

Name : Sahera Aktar
ID : 25123496
Full Mark

35

Your Mark

10.5 (30) / ফেইল

Attempt

13 (37%)

Avoid

22 (63%)

Correct

11 (31%)

Wrong

2 (6%)

Submitted

29 Mar 2026, 09:03 AM

Duration

৪ মিনিট ১৩ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৯ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১১টি সঠিক ও ২টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩৭% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১০.৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩০%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৪ মিনিট ১৩ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Indirect: He said, “Where do you live?”
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) He asked where I lived.

2) Indirect of: He said, “I am tired.”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) He said that he was tired.

3) Indirect: She said, “He gave me his book.”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) She said that he had given her his book.

4) Indirect: He said, “I can solve it.”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) He said that he could solve it.

5) Choose the correct indirect form: He said, “I am reading now.”
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) He said that he was reading then.

6) Indirect: The teacher said, “Work hard.”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) The teacher advised us to work hard.

7) Indirect: She said, “I must go now.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) She said that she had to go then.

8) Indirect: He said, “We might come today.”
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He said that they might come that day.

9) Indirect: He said, “I will meet you this evening.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) He said that he would meet me that evening.

10) Indirect: He said, “May Allah bless you.”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) He prayed that Allah might bless me.

11) Direct of: He said that he was ill.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He said, “I am ill.”

12) Choose the correct indirect form: She said to me, “Don’t be late.”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) She advised me not to be late.

13) Indirect of: He said, “I wrote a letter.”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) He said that he had written a letter.

14) Indirect: He said, “I have been working since morning.”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) He said that he had been working since morning.

15) Choose the correct indirect form: He said, “Let him go.”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) He suggested that he should go.

16) Indirect: The mother said, “Do not make a noise.”
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) The mother forbade the children to make a noise.

17) Indirect: Rahim said to Karim, “I will help you.”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) Rahim told Karim that he would help him.

18) Indirect: She said, “Alas! I am ruined.”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) She exclaimed with sorrow that she was ruined.

19) Indirect: He said to me, “Open the door.”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) He told me to open the door.

20) Indirect: He said to me, “Are you ready?”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) He asked me if I was ready.

21) Indirect: She said, “Why are you late?”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) She asked me why I was late.

22) Indirect: He said, “What a beautiful flower!”
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) He exclaimed joyfully that it was a very beautiful flower.

23) Choose the correct indirect form: She said, “Would you like some tea?”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) She asked me if I would like some tea.

24) Indirect: The teacher said, “Who broke the glass?”
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) The teacher asked who had broken the glass.

25) Indirect: She said to him, “Please help me.”
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) She requested him to help her.

26) Indirect: He said, “I will go tomorrow.”
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) He said that he would go the next day.

27) Indirect of: They said, “We are waiting.”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) They said that they were waiting.

28) Indirect: She said, “I came here yesterday.”
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) She said that she had come there the previous day.

29) Choose the correct indirect form: He said, “What a pity!”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) He exclaimed sorrowfully that it was a great pity.

30) Indirect: He said to me, “Will you help me?”
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) He asked me if I would help him.

31) Indirect: The old man said, “May you succeed.”
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) The old man prayed that I might succeed.

32) Indirect of: She said, “I have done my homework.”
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) She said that she had done her homework.

33) Indirect: He said to me, “Let us go for a walk.”
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He proposed that we should go for a walk.

34) Indirect: He said, “Hurrah! We have won the match.”
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) He exclaimed with joy that they had won the match.

35) Direct of: He asked me if I had finished the work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) Both A and B

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp