Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

২২ মিনিট ২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#26

Overall Rank

Name : Suriya Aysha Somapti
ID : 26025144
Full Mark

35

Your Mark

7.75 (22.14) / ফেইল

Attempt

19 (54%)

Avoid

16 (46%)

Correct

10 (29%)

Wrong

9 (26%)

Submitted

29 Mar 2026, 11:03 AM

Duration

২২ মিনিট ২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২৭ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ২০ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১০টি সঠিক ও ৯টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১৬টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৫৪% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৭.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ২২.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ২২ মিনিট ২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Find out the tense of the following sentence: Let it be done.
Your Answer:
C

Correct Answer:
A) A) Present indefinite

2) Nishat______ this movie three times.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) has watched

3) Yesterday I felt a turtle ill and today I feel _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) worse

4) The captive said that.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) he would have a cup of tea because he wasn't hungry.

5) He had written the book before he____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) retired

6) While going to the class, _______.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) I was bitten by a dog

7) Much as Rome_____ roads through Europe in the years of the Roman Empire, Britain ___ railways and strung telegraph wires in India.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) built, built

8) I came home after the rain______.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) had stopped

9) Habitual fact is expressed only in____.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) present indefinite tense

10) We____ a cat, but one day it just disappeared.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) used to have

11) You must____ of Helen Keller.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) have heard

12) Women had been demanding the right to vote for many years before.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) they finally got it

13) Father told me that he _____.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would help me

14) I have____ a beautiful movie.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) just seen

15) He tried to make it appear that she suicide_____.
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) would commit

16) Jerry____ at the orphanage since he was four.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) has been

17) That room _____ for a meeting today.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) is being used

18) Only after I ____ home, did I remember my doctor's appointment.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) went

19) Mother ____ her hand when she was cooking dinner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) burnt

20) Which of the following is an example of active and present indefinite tense?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) Floods destroy crops

21) Mr. Rahman is my colleague. I____ him for over 10 years.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) have been knowing

22) Saheen ____ tennis once or twice a week.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) usually plays

23) My uncle arrived while I_____ the dinner.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) was cooking

24) Once the peace accord had been signed, the guerrillas ____.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) laid down their arms

25) When I was a child ____pictures.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) I draw

26) How have you ____all these years?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) been

27) We ____ to Dhaka in 1994 and____ here since then.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) came, have been living

28) The 'Present Indefinite Tense' denotes _____ .
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) An action in the present time, habitual or eternal

29) Travelling______ much easier and more comfortable in the past hundred years.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) had become

30) Julia has been ill____ three months.
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) for

31) We have never _____.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) had a car

32) Her mother_____ what to do yet.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) hasn't decided

33) There____ a boat race like it.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never been

34) He said that he_________ the previous day.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) had come

35) Which one is present perfect tense?
Your Answer:
D

Correct Answer:
D) D) I have walked

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp