Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৩ মিনিট ৫১ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#67

Overall Rank

Name : Tasniya
ID : 25112345
Full Mark

35

Your Mark

4.75 (13.57) / ফেইল

Attempt

11 (31%)

Avoid

24 (69%)

Correct

6 (17%)

Wrong

5 (14%)

Submitted

29 Mar 2026, 11:03 PM

Duration

৩ মিনিট ৫১ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ২ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ৫৪ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ৫২ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ৬টি সঠিক ও ৫টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ২৪টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৩১% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ৪.৭৫ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ১৩.৫৭%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৩ মিনিট ৫১ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) If I were you, I — that shirt. It's too expensive.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) wouldn't buy

2) Let him — what he likes.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) choose

3) An irritation in his throat made him —.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) cough

4) I got my leg — in an accident.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) broken

5) If it rains, we — ludo.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) will play

6) Had I heard the weather report, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) would have taken

7) He had his hair —.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) cut

8) They had the house —.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) painted

9) She talks as if she — the leader of her community.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) were

10) If I were you, I — for the just cause.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would fight

11) Which one of the following is a Causative verb?
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) help

12) I wish I — those words. But now it's too late.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) had never said

13) He made his children — their homework every afternoon.
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) do

14) While cooking, she got her hand —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) burnt

15) If I had known it was going to rain, I — an umbrella.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) would have brought

16) If you — hard, he would have succeeded.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) had worked

17) If I had known he was in trouble, I — helped.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would have

18) If his friend had not helped him, Arif — it difficult to complete the assignment.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) would have found

19) — a taxi, we wouldn't have missed the train.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) If we had taken

20) If he — time, he will visit us next Friday.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) has

21) Had I been in your situation, I — the offer.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) I would have accepted

22) He made me — the car.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) drive

23) If I had wings, I — in the sky.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) would fly

24) Her half-brother had her — the important assignment.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) do

25) The teacher made the children — the book.
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) read

26) If the police had helped us, we — the robbers.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) could have caught

27) If I found a lost dog, I — it to its owner.
Your Answer:
D

Correct Answer:
B) B) would return

28) Your Orthopedic hope they will soon have you — again.
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) walk

29) I got the work —.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) done

30) We helped him — the work.
You didn't attempt
Correct Answer:
D) D) finish

31) I made him — the machine.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) work

32) My parents got me — inside.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) to stay

33) The smell of the food makes my mouth —.
You didn't attempt
Correct Answer:
A) A) water

34) If services are increased, taxes —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) will probably go up

35) I will help him if he —.
Your Answer:
A

Correct Answer:
A) A) asks

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp