Result With Activity

  • Home
  • Result With Activity
image
Time

৭ মিনিট ৫২ সেকেন্ড

Total Questions

35

Total Mark

35 X 1 = 35

Positive Mark

1

Negative Mark

0.25

#24

Overall Rank

Name : Tasniya
ID : 25112345
Full Mark

35

Your Mark

13 (37.14) / ফেইল

Attempt

23 (66%)

Avoid

12 (34%)

Correct

15 (43%)

Wrong

8 (23%)

Submitted

29 Mar 2026, 11:03 PM

Duration

৭ মিনিট ৫২ সেকেন্ড

Information

এই পরীক্ষায় আপনি মোট ৩ বার অংশগ্রহণ করেছেন এবং এটি আপনার ১ তম চেষ্টা। ১ তম চেষ্টায় মোট ২২ জন পরীক্ষার্থী অংশগ্রহণ করেছেন। আপনি এই ১ তম চেষ্টায় ১৭ তম স্থানে রয়েছেন। আপনি ৩৫টি প্রশ্নের মধ্যে ১৫টি সঠিক ও ৮টি ভুল উত্তর দিয়েছেন। আপনি ১২টি প্রশ্ন এড়িয়ে গেছেন। আপনার উত্তরদানের হার ৬৬% এবং আপনি পেয়েছেন মোট ১৩ নম্বর, যা শতকরা হিসেবে ৩৭.১৪%। আপনি পরীক্ষাটি সম্পন্ন করতে সময় নিয়েছেন ৭ মিনিট ৫২ সেকেন্ড। আপনি পরীক্ষায় ফেল করেছেন। এই ফলাফল অনুযায়ী আপনি বর্তমানে প্রতিযোগিতামূলক অবস্থানে নেই। অনুগ্রহ করে আরও পরিশ্রম করুন এবং ভবিষ্যতে ভালো ফলাফলের জন্য প্রস্তুতি চালিয়ে যান। আপনার জন্য শুভকামনা!

ইংরেজি
1) Refugees leave their country due to ---- reasons.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) both A & B

2) Everyone has the right ---- life, liberty and security.
Your Answer:
B

Correct Answer:
C) C) to

3) Adolescence is a period of ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
B) B) growth

4) Early marriage causes ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) health risk

5) Elementary education shall be ----
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) compulsory

6) Familial relationship is formed by ----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) blood & marriage

7) Civic engagement improves ----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) quality of life

8) In ‘The Parrot’s Tale’, the bird died because of ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) over-education

9) Passive of “He wrote a letter” ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) A letter was written by him

10) He insisted ---- going there.
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) on

11) Synonym of “vulnerable” ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) exposed

12) Jerry was admired for his ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) integrity

13) Freud’s theory suggests dreams are ----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) subconscious desires

14) Nelson Mandela was awarded the Nobel Peace Prize in ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) 1993

15) Kalpana Chawla died prior to ----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) landing

16) Man is by nature a ---- animal.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) social

17) Civic engagement refers to ---- life.
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) public

18) Adolescents are often ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) emotionally vulnerable

19) “He who opens a school door closes a prison” — who said this?
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Victor Hugo

20) Which one is the correct spelling? ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) adolescence

21) The word “icon” means ----
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) symbol

22) Affluent families marry at ----
Your Answer:
A

Correct Answer:
B) B) later age

23) “I have a dream” is a famous speech by ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) Martin Luther King Jr.

24) Antonym of “discrimination” ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) equality

25) Adolescence is the ---- stage of life.
Your Answer:
A

Correct Answer:
C) C) transitional

26) “Vendor” means ----
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) seller

27) Education shall be directed to the full development of the human ----
Your Answer:
D

Correct Answer:
C) C) personality

28) Tereshkova was selected ---- competitors.
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) among

29) ‘The Parrot’s Tale’ is a ----
Your Answer:
A

Correct Answer:
D) D) satire

30) The word “emancipation” means ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
B) B) freedom

31) Education helps us think ----
Your Answer:
B

Correct Answer:
A) A) independently

32) Paulo Coelho is a ---- writer.
You didn't attempt
Correct Answer:
B) B) Brazilian

33) Nightmare means ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) bad dream

34) A warrior of light knows his ----
You didn't attempt
Correct Answer:
C) C) faults

35) Amerigo is lucky because he is ----
Your Answer:
C

Correct Answer:
C) C) alive

বই ও কোর্স বিষয়ে কীভাবে সহযোগিতা করতে পারি?
WhatsApp